c-or

Selected Projects

About

Ericeira

The history of this house is not made of stone and lime.
It is the story of a family, its memories, the distant summers and the experiences of many years. Here the project was the synthesis of that same story.

Year of Conclusion
2019
Type of Project
Renovation
Area of Construction
220 m²
Photography
Ana Paganini

The intervention strategy consisted of adapting the program to the extended family, making it possible to use the house in one or two independent houses.The choice of colors and materials, many of which are reused, are the materialization of this set of memories.
The choice of colors and materials, many of which are reused, are the materialization of this set of memories.

The choice of colors and materials, many of which are reused, are the materialization of this set of memories.